Mennesker

Mennesker kan i princippet det hele, men har brug for tydelig retning og klare rammer for at kunne bruge deres potentialer optimalt. Det er essensen af god ledelse.

Desværre har vi oplevet alt for mange eksempler på, at ledelse handler mere om at få trekantede blokke til at passe ind i nogle runde huller, og når mennesker og deres potentialer ikke passer til de ydre rammer, er resultatet lav performance, svage eller ingen samarbejdsrelationer, dårlig trivsel eller konflikter,

Derfor er vores lederudvikling altid baseret på en indefra-og-ud-tilgang, tilpasset den enkelte virksomheds situation og strategiske behov.. Vi ved at når lederne først forstår deres egen mission, vision og værdigrundlag, forstår de også at anvende organisationens mission, vision og værdigrundlag til at skabe en klar retning og tydelige rammer for deres ansvarsområde.

At udvikle ledere – og deres teams og organisationer – er ligeledes at tilbyde dem målrettet støtte og værktøjer til at løse de konkrete udfordringer de står overfor, enten gennem ledercoaching eller en mentorordning.

Talentudvikling er et andet perspektiv omkring mennesker, hvor vi har lang intern og ekstern erfaring i at identificere talenterne, designe og afholde skræddersyede talentudviklingsprogrammer og integrere det med målrettet karrierecoaching og mentorordninger.

Kontakt venligst Partner Lotte Møller Sørensen eller Vagn Strandgaard